Kabar

  • Magnabend Kantvikar

    Med Magnabend kan du bocka alla de mantan som konventionella maskiner inte klarar av.Du kan bl.a.wangun lådor, tråg, runda mantan, stängda och djupa kanaler.Tack vare de patenterade gångjärnen och det tunna överprismat får du fritt svängrum i höjd, djup och sidled.Du kan låta plåten sticka ut ...
    Waca liyane
  • Box & Pan Brakes kalebu Finger ELECTRABRAKE

    Box & Pan Brakes kalebu Finger ELECTRABRAKE Konsep anyar iki ing sheet metal mbentuk menehi luwih kebebasan kanggo nggawe wangun sing dikarepake.Mesin kasebut beda banget karo folder biasa amarga ngubengi barang kerja kanthi elektro-magnet sing kuat tinimbang kanthi mekanik ...
    Waca liyane
  • Magnabend - mesin lempitan logam lembaran elektromagnetik

    Magnabend - Mesin lempitan logam lembaran elektromagnetik Apa Magnabend?Magnabend minangka mesin kanggo lempitan lembaran logam lan minangka barang sing umum digunakake ing lingkungan kerja logam.Bisa digunakake kanggo mbengkongake logam magnetik kaya baja galvanis lan logam non-magnetik kayata kuningan lan alumin ...
    Waca liyane
  • BRAKE LEMBAR MAGNABEND METAL (48″)

    Desain Elektromagnetik Magnabend Magnabend dirancang kanggo ngilangi alangan balok ndhuwur kanthi introduksi sistem elektromagnet lan penjaga sing elongated.Self-Locating Cara sing gampang lan efektif kanggo nemokake penjaga dawa lengkap digayuh dening locator baja spring-loaded b...
    Waca liyane
  • Rem Lembaran Logam, 12 A, 48″ Magbrake

    Lembaran Metal Brake, 12 A, 48 "Magbrake Item: Sheet Metal Brake Mlengkung Length (Ing.): 48 ing Kapasitas Mild Steel (Gauge): 16 Construction: Steel Max.Kedalaman Kotak (Ing.): Bahan Unlimited: Steel Baileigh Industrial #BB-4816M Spesifikasi Mfr #: BB-4816M Promotion Rest...
    Waca liyane
  • Rem Lembaran Logam

    Item: Sheet Metal Brake Mlengkung Length (Ing.): 48 ing Kapasitas Baja Ringan (Gauge): 18 Jembar driji (Ing.): 3/4 in, 1 in, 1 3/8 in, 1 7/8 in, 2 3/4 ing, 3 3/4 ing, 4 3/4 ing, 6 ing, 12 ing, 21 5/8 ing Max.Kedalaman Kotak (Ing.): Konstruksi Tanpa Batas: Baja Fitur: 115V, Bentuk Tertutup, El...
    Waca liyane
  • MAGNABEND ELECTRO-MAGNETIC SHEET METAL mlengkung MESIN

    MAGNABEND Magnetische zetbank SNELLE PRIJSAANVRAAG saka MAGNABEND Magnetische zetbank iku siji, sing bisa digunakake ing bank-bank sing bisa digunakake kanggo nglereni, aluminium, koper, staal, RVS, bahan plastik.Er zijn modellen van 65 nganti 320 cm werklengte Elektr...
    Waca liyane
  • EB-1250 mesin mlengkung Magnetik

    * Mesin Mlengkung Magnetik karo rem clamping Magnetik * Gampang mundhakaken mobil clamping.* ambane kothak Unlimited.* Kalebu sawetara dawa driji.* Mlengkung mandeg klebu.* Prinsip dhasar Mesin Bending Magnetik yaiku nggunakake sistem penjepit elektromagnetik, tinimbang mekanik, ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Rem Logam Magnetik?

    Umume rem tradisional bisa digunakake kanthi nyelehake utawa ngencengi klem sing nahan logam ing papan banjur sampeyan nggeser godhong ngisor kanggo mbengkongake logam sing dijepit.Iki bisa dianggo kanthi apik lan wis dadi cara sing disenengi kanggo mlengkung logam nanging ing taun-taun pungkasan ...
    Waca liyane
  • Rem Lembaran Logam

    Ana macem-macem faktor sing kudu ditimbang nalika milih rem sheet metal.Kita nemokake manawa akeh pelanggan sing ora ngerti pirang-pirang jinis rem mlengkung logam ing pasar saiki.Rega saka rem sheet metal bisa fluktuasi banget gumantung len ...
    Waca liyane
  • MAGNABEND COIL kalkulator

    MAGNABEND COIL kalkulator

    Wong asring takon kula mriksa petungan kanggo "Magnabend" desain coil.Iki nyebabake aku nggawe kaca web iki sing ngidini petungan otomatis bisa ditindakake sawise sawetara data kumparan dhasar wis dilebokake.Matur nuwun kanthi sanget kanggo kancaku, Tony Grainger, kanggo ...
    Waca liyane
  • MAGNABEND CENTRELESS Engsel

    MAGNABEND CENTRELESS Engsel

    Sawise akeh panjaluk, aku saiki nambah gambar rinci babagan engsel tanpa pusat Magnabend menyang situs web iki.Wigati dimangerteni manawa engsel iki angel banget digawe kanggo mesin siji-sijine. Bagean utama engsel mbutuhake casting akurat (contone kanthi ...
    Waca liyane